Izvor: NOVA .RS
16.02.2024 u 21:29
0

DA LI JE ON KLJUČNI SVEDOK NA SUĐENJU MARJANOVIĆU: Kobnog dana u vreme zločina video par na nasipu

Suđenje Zoranu Marjanović, optuženom za teško ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović, ponovo je počelo u Višem sudu u Beogradu, nakon što je ukinuta presuda protiv optuženog Marjanovića. Tokom novog suđenja trebalo bi da ponovo svedoči i biciklista Milan R, inače čovek koji je kobnog aprila 2016. godine prolazio pored nasipa i to u vreme kada se zločin dogodio.

Milan R. je kobnog 2. aprila vozio bicikl na nasipu, a tokom suđenja ispričao je šta je tačno tog dana video. Na suđenju je rekao da je video muškarca i ženu kako zajedno silaze sa nasipa i to u neposrednoj blizini mesta na kojem je naknadno nađeno Jelenino telo.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA U NIŠU: Bežao od policije, pa punom brzinom probio metalnu ogradu

„Dugogodišnji sam biciklista i tom rutom u Crvenki vozim svakog dana jer je ravan put. I tog dana sam vozio tuda, kada sam na nekih 250 metara udaljenosti video muškarca i ženu kako silaze niz nasip. Prvo je išao muškarac, dok se za njim, niz bok, spuštala i žena. Posle 10 metara sam ih pogledao opet, jer mi je privukla pažnju ženska osoba, pošto mi se nije slagalo šta je imala na sebi obučeno. Nosila je donji deo trenerke sive boje, dok je gore imala nešto crvenkasto, odnosno više kao neka boja kajsije. Imala je puštenu, tamniju kosu do plećke, a koliko se sećam, taj muškarac je na sebi imao maskirne pantalone i crnu jaknu“, ispričao je Milan R.

On je dodao da je misteriozni par susreo između 17.00 i 17.05 sati, i to u vreme kada se samo ubistvo dogodilo.

„S obzirom na to da sam tog dana iz firme izašao oko 16.10, potom sam otišao po bicikli, procenjujem da sam negde oko 16.30, 16.35 sati krenuo da vozim. Inače, meni za ovu rutu dnevno treba između 30 i 35 minuta, a ja sam tog muškarca i ženu video pred sam kraj vožnje“, ispričao je Milan R.

Interesantno je da je biciklista prilikom davanja iskaza ispričao i da se pomenuti par niz nasip spuštao samo nekoliko metara od mesta na kojem je narednog dana pronađeno unakaženo pevačicino telo.

„Nakon nekoliko dana, video sam da je to mesto, na kojem sam video muškarca i ženu dok silaze, u neposrednoj blizini lokacije na kojoj je postavljena spomen-ploča nastradalog. Ja ne mogu da tvrdim da je ta osoba koja se tog dana spuštala Zoran“, rekao je biciklista.

Adut tužilaštva, ali i odbrane

Inače, iako je ovo svedočenje bilo adut i tužilaštva, čak ga je i odbrana koristila u svoju korist.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter