Izvor: Kurir
16.02.2024 u 20:50
0

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA U NIŠU: Bežao od policije, pa punom brzinom probio metalnu ogradu

Očevici ostali u šoku..

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas u Nišu kada je jedan vozač, bežeći od policije, velikom brzinom probio zaštitnu metalnu ogradu i uleteo u suprotnu saobraćajnu traku, a potom se zakucao u jedno parkirano vozilo.

O silini udesa svedoči snimak sa mesta nesreće, na kom se vide delovi čelične ograde koji su razbacani svuda po ulici, kao i dva smrskana automobila. Iz crvenog „pežoa“ koji je izazvao udes i dalje kulja dim.

Bežao od policije, pa izazvao nesreću

Kako kažu prolaznici, vozač koji je izazvao nesreću je bežao od policije jer je prethodno u kružnom toku napravio udes.

-Puklo je kao bomba. Istrčala sam napolje i videla da su se ljudi okupili. Crveni auto se dimio. Svuda su delovi čelične ograde koja je postavljena između dve trake. Čudo je da niko nije poginuo- kaže jedan prodavac iz lokala pijace Krive livade, ispred koje se desio udes.

NIJE SE SKIJAO NA KOPAONIKU: Uhapšen nakon što je u hotelu policija pronašla drogu

Kako je radnica iz jednog obližnjeg lokala rekla, crveni auto je uleteo u zaštitnu ogradu i sve je pokidao.

-Čuo se samo jak tresak. Crveni auto je uleteo u zaštitnu ogradu i sve je pokidao. Prešao je u suprotnu traku i udario u jedno vozilo. Za njim su odmah dojurila dva policijska automobila pod rotacijom. Izgleda da je negde već napravio neki udes, pa da je bežao – priča jedna radnica iz okolnih lokala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter