Izvor: novosti
10.11.2022 u 17:54
0

DETALJI NESREĆE U PANČEVU: Pijan, sa probnom vozačkom, udario trudnicu- izgubila bebu

Marko K. (19) , vozač koji je sinoć oko 23 sata u Banatskom Novom Selu udario trudnicu Tijanu I. (24) koja je bila u osmom mesecu trudnoće, imao je probnu vozačku dozvolu i vozio je automobil sa 0,55 promila alkohola u krvi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema informacijama, sumnja se da Tijana I. (24) kao vozač električnog trotineta nije postupila po pravilima saobraćaja (pravilo desne strane) i udarila je u levi bočni deo „renoa megan“ koji je vozio pod dejstvom alkohola 0,55 promila sa i probnom vozačkom dozvolom.

– Tijana je je bila u osmom mesecu trudnoće i prevezena je do Opšte bolnice u Pančevu gde joj se stanje iznenada pogoršalo i oko jedan sat ujutru je došlo do pobačaja – kaže izvor.

Na mesto nesreće odmah su izašli Saobraćajna policija i zamenik OJT Pančevo. Daljim radom ustanovljeno je da je vozač Marko K. nakon saobraćajne nezgode napustio lice mesta, ali se ubrzo potom vratio na mesto nezgode gde je i zatečen po dolasku patrole.

Dežurni zamenik OJT u Pančevu je naložila da se putničko vozilo privremeno oduzme radi veštačenja i da se protiv vozača automobila podnese krivična prijava.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje u OJT u Pančevu. On je priznao da je udario trudnicu.

– Stanje Tijane I. je stabilno, zadržana je u Opštoj bolnici zbog mogućnosti nastupanja komplikacija – dodaje izvor.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter