Izvor: Kurir.rs
10.11.2022 u 18:24
0

UPUĆENA ŽALBA NA PRESUDU KOJOM JE BIVŠI FUDBALER OSUĐEN NA 4,5 GODINE: Tužilaštvo traži veću kaznu za Nikolu Malbašu!

Više javno tužilaštvo u Beogradu uložilo je žalbu na presudu kojom je 1. jula ove godine bivši fudbaler Nikola Malbaša u beogradskom Višem sudu osuđen na četiri i po godine zbog pokušaja ubistva I. N. u Zemunu 8. jula 2020. godine.

Tužilaštvo smatra da sud nije imao u vidu sve otežavajuće okolnosti u ovom slučaju i u žalbi Apelacionom sudu u Beogradu predlaže da mu izrekne kaznu u dužem trajanju.

VIŠI SUD U BEOGRADU ĆE IZREĆI PRVOSTEPENU PRESUDU: Sutra ključni dan za bivšeg fudbalera Nikolu Malbašu za pokušaj ubistva!

Izrečena kazna je ispod zakonskog minimuma od pet godina zatvora, a okrivljeni je krivično delo izvršio sa umišljajem, nakon što se sa I.N. kojeg poznaje od ranije, sastao po prethodnom dogovoru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pri tom mu je naneo teške telesne povrede u vidu uboda s leve strane rebara, isekao mu podlakticu i naneo više posekotina po rukama, a potom ga ostavio tako povređenog, napustio lice mesta i dao se u bekstvo, u kojem je bio 11 dana, do hapšenja 19. jula 2020. godine.

Oštećeni je preživeo samo zbog blagovremenog i adekvatnog lečenja, a ostala su mu oštećenja i leve i desne šake. To što I.N. nije podneo imovinsko pravni zahtev i nije se pridružio krivičnom gonjenju je irelevantno, a tužilaštvo podseća i da je on više puta u toku postupka menjao svoj iskaz.

Zbog ovih i drugih okolnosti navedenih u žalbi, a u cilju izdražavanja društvene osude i jačanja morala, poštovanja zakona i srazmernosti izvršenog krivičnog dela i kazne, tužilaštvo traži da Apelacioni sud poveća kaznu Malbaši.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter