Izvor: Kurir.rs
02.11.2023 u 14:24
0

DETALJI O HAPŠENJU DVOJICE RUSA U BEOGRADU: Dilovali su drogu, policija zaplenila dokaze

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je danas istragu protiv dvojice državljana Ruske Federacije Vladimira K. (32) i Maksima G. (34) od kojih je pre dva dana zaplenjena veća količina marihuane i tableta MDMA, a koji su danas saslušani u tužilaštvu.

ZAPLENJENA DROGA SA LOGOM LUDOG DŽONIJA: Otkrivamo detalje o hapšenju Beograđana sa narkoticima vrednim 600.000 evra

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predožilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Sumnja se da su Vladimir K. i Maksim G. u iznajmljenoj kući na opštini Palilula neovlašćeno, radi prodaje držali 758,22 grama marihuane, 429 tableta opojne droge MDMA, kao i jednu digitalnu vagicu crne boje.

Kod osumnjičenih je pronađeno i zaplenjeno 16.500 dinara, 1.090 evra.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter