Izvor: Kurir.rs
02.11.2023 u 12:41
0

ZAPLENJENA DROGA SA LOGOM LUDOG DŽONIJA: Otkrivamo detalje o hapšenju Beograđana sa narkoticima vrednim 600.000 evra

Narkotici u vrednosti 600.000 evra na sebi su imali oznaku LV za koju se sumnjalo da znači Luj Viton. Prema rečima izvora, odnosi se na odbeglog vođu vračarkog klana Nikolu Vušovića

Subotica: Uhapšen zbog držanja opojnih droga

Pripadnici MUP-a odnosno Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su muškarce A. N. (29) i A. S. (26) iz Beograda, kod kojih je pronađeno šest kilograma kokaina! Droga navodno pripada vračarskom klanu i vođi Nikoli Vušoviću Džoniju, što navodno dokazuje i njen logo!

Kako saznajemo, hapšenje je izvedeno u nastavku akcije suzbijanja trgovine drogom na teritoriji Beograda. Policija je osumnjičene uhapsila u naselju Filmski grad i pregledom automobila „sitroen“ koji su koristili, otkrila specijalno izrađen bunker, u kome je pronađeno šest paketa sa kokainom, čija je tržišna vrednost skoro 600.000 evra!

– Interesantno je da su paketi brendirani logom (LV) „Luj Viton“, što samo ukazuje da je nabavljena od nekog od moćnijih narko kartela sa ovih prostora, koji ja ovaj način obeležavaju svoju „robu“ – navodi izvor.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni u nadležno tužilaštvo.

Kako saznajemo, sumnja se da oznaka na kokainu L. V.  ne znači „Luj Viton“, kako se mislilo, već „Ludi Vušović“ nadimak Nikole Vušovića.

– Sumnja se da su uhapšeni mladići angažovani od ostatka ekipe „vračaraca“ koji su ostali verni Nikoli Vušoviću zvanom Ludi Džoni.  Oni već više puta pokušavaju da se konsoliduju i zbiju redove, ali naši policajci su uvek za korak ispred njih. Do sada im je policija više puta zaplenila pošiljke robe – rekao je naš izvor.

Prema rečima našeg sagovornika, hapšenjem dilera i zaplenom kokaina šalje se poruka svim kriminalcima da nema zaštićenih i da će policija još više biti angažovana na suzbijanju kriminala.

– Ova akcija izvedena je kao produžetak hapšenja od kraja avgusta i početka septembra kada su lisice na ruke stavljene Lazaru K. (25) iz Beograda kod koga je tad pronađeno pola kilograma kokaina.  U septembru su uhapšeni mladići N. P. (28) i M. B. (39) prilikom primopredaje droge, a policija je prilikom pregleda automobila N. P. pronašla četiri paketa sa oko četiri kilograma kokaina, dok je u prepravljenim šupljinama vozila pronađeno više paketa sa oko 300 grama ove droge koja je, kako se sumnja, bila namenjena za dalju prodaju.  I tad je policija presekla granu ekipi „vračaraca“, odnosno ostavila ih je bez zarade od droge – tvrdi naš sagovornik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter