Izvor: BSC HAPPY/KURIR
03.01.2024 u 10:08
0

„OTAC ME JE VRATIO NA SELO ZBOG POROKA“ Darko Lazić priznao gde je prvi put uzeo drogu

Darko Lazić priznao je da je konzumirao narkotike, a iz pakla droge izvukao ga je upravo otac Milan. Folker je opisao svoj životni put otkrivši da je veoma rano počeo mnogo da zarađuje zbog čega je upao u probleme.

Nekada pobednik muzičkog takmičenja, a danas folk zvezda čija biografija više podseća na život rok zvezde nego na izvođača narodne muzike, do detalja je opisao period kada se kao mlad momak proslavio zbog svog glasa i pesme, pa pominje iskušenja kojima nije odoleo.

 Nakon pobede u takmičenju, sa 17 godina sam počeo da zarađujem previše novca i tu je sve krenulo nizbrdo. Za veče sam znao da zaradim i po 5.000 evra. Tada sam imao „prijatelje“ i svi su me „voleli“. Ne mogu da se setim gde sam prvi put probao drogu, ali mislim da je to bilo na nekoj žurki – kaže Darko i dodaje da je njegova majka to najteže podnosila.

EDITA ŠOKIRALA PUBLIKU! Bivši joj poslao buket, pogledajte šta je ona uradila (VIDEO)

– Majka je teško podnosila taj moj period života pun poroka. Otac je primetio šta se dešava, vratio me je u porodičnu kuću i vratio na pravi put. Odavao sam se porocima i šta sad, potičem iz kafane, a ne iz biblioteke… Ipak, najvažnije je da se čovek u tome zaustavi.

Iako je, kako kaže, prestao da konzumira narkotike i više ne vodi buran momački život, u javnosti važi za bahatog vozača, zbog čega je u stalnom sukobu sa zakonom.

– Kada dobro razmislim, zavisnik sam od adrenalina i to je moj jedini i najveći porok. Obožavam adrenalinske sportove i nema šta nisam probao. Skakao sam i s visine od 190 metara, a pored automobila volim i vožnju motorom, jer me smiruje – objasnio je folk zvezda.

Katarina: Volim da me zovu „Darkova žena“

S Lazićem je u podkastu gostovala i njegova supruga Katarina, koja je naglasila da joj ne smeta što je u medijima potpisuju kao ženu Darka Lazića.

– Ne smeta mi epitet „Darkova žena“. Zašto bi mi smetalo kada ja to jesam?! Da nije njega, ni mene ne bi bilo u medijima – kaže Katarina i dodaje da i sama ima zanimanje, ali da ono nije tako atraktivno kao Darkovo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter