Izvor: BSC HAPPY/KURIR
03.01.2024 u 12:01
0

KARLEUŠA OPET ŠOKIRA: Za Novu godinu nisam imala želju da se ljubim, a kući sam zatekla…

Juče se slavila repriza Nove godine, a u celoj Srbiji bilo je jako veselo, zanimljivo, veliki broj pevača je nastupao širom zemlje.

Trgovi, kafići, restorani, klubovi, sve je bilo puno, a za reprizu Karleuša je pevala u jednom predstoničkom hotelu.

A kako je bilo na proslavi, JK je rekla sledeće:

Sinoć u Budvi, večeras u Beogradu. Nisam nikoga poljubila u ponoć. Bilo je jako puno ljudi, poželala sam publici sve najlepše, ali nikoga nisam poljubila. Nisam imala preteranu želju da se ljubim jer sam bila znojava i zadihana, odnosno u punom radnom pulsu. Kući sam zatekla haos jer je moja porodica pravila žurku tamo.

KARLEUŠA SE OBRATILA SARI JO! Nakon pada sa bine, Jelena joj uputila jasnu poruku

Potom je otkrila da li planira da napravi pauzu od nastupa:

Ne, tek sam počela, ja sam posle 11 godina izdala dva albuma, pa mi pakleni period tek sledi, ali to mi je i želja. Imamo turneje, koncerte, za to živim. Istinski sam srećna i prava ja kada sam na sceni. To radim ceo život, ništa drugo ni ne znam da radim. Beogradske reprize su najlepše, a prvi put da je bila hotelska varijanta, valjda ljudi ne žele da plate za reprizu puno para, ali eto, dogodio se presedan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter