Izvor: Kurir
18.09.2022 u 14:41
0

DETALJI STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE KOD ZRENJANINA: Poginula dva muškarca u direktnom sudaru, vatrogasci morali da seku vozila

Dva muškarca iz Zrenjanina (53) i (43) čiji identiteti nisu poznati, poginuli su na izlazu iz grada, nekoliko kilometara od kružnog toka, u pravcu Melenaca.

U direktom sudaru dva vozila, “reno kangoo” i “fiat stilo”, u subotu, oko 18 sati i 30 minuta, stradali su Zrenjaninac rođen 1969. i njegov desetak godina mlađi sugrađanin drugi 1979. godine, dok je treća osoba, mladić rođen 2005. godine, u zrenjaninskoj bolnici, primljen i zbrinut.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Da li je osim kiše i slabe vidljivosti, kobne subotnje večeri, još nešto bilo od presudnog značaja da dođe do direktnog sudara dva vozila utvrdiće istraga.

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD UŽICA: PREMINULA I ČETVRTA OSOBA!

Na ovom delu puta Zrenjanin-Kikinda uvek je velika frekvencija saobraćaja i puno je putničkih i teretnih vozila. Dan nakon tragedija, na mestu udesa, mogle su da se vide krhotine automobila.

Na ovom mestu je dugo trajao uviđaj, pa je saobraćaj bio u prekidu, a intervenisali su i vatrogasci koji su morali da seku vozila kako bi izvukli tela nastradalih i povređenog mladića.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter