Izvor: Alo.rs
23.01.2023 u 15:19
0

DIJANA HRKALOVIĆ STIGLA U SPECIJALNI SUD: Nastavlja se suđenje bivšoj državnoj sekretarki MUP-a (FOTO)

Dijana Hrkalović je u sud došla sama, sa slobode, pošto joj je 6.juna prošle godine sud ukinuo kućni pritvor sa elektronskim nadzorom u kom je bila od 31.marta.

Bivša državna sekretarka MUP-a stigla je u Specijalni sud u Beogradu gde treba da joj se nastavi suđenje zbog sumnje da je iskorišćavanjem svog položaja u MUP-u kočila istrage i procesuiranje kriminalaca.

MAJKA ANE VOLŠ ZA „BSC HAPPY PORTAL“ OGOLILA DUŠU O ĆERKINOM NESTANKU: Milankine potresne reči razaraju, ove detalje niste znali o njihovoj porodici i zetu Brajanu! (FOTO/VIDEO)

Hrkalović je u sud došla sama, sa slobode, pošto joj je 6.juna prošle godine sud ukinuo kućni pritvor sa elektronskim nadzorom u kom je bila od 31.marta. Na optuženičkoj klupi sa njom nalaze se još dvojica bivših policajaca koji se takođe brane sa slobode.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

To su bivši načelnik Odeljenja za specijalne istražne metode Dejan Milenković i bivši načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić.

Optuženi su tokom suđenja negirali izvršenje dela, a današnje suđenje treba da se nastavi čitanjem pisane dokumentacije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter