Izvor:
23.04.2024 u 12:53
0

DUŠKO ŠARIĆ DAO INTERVJU ZA MEDIJE: „Smršao sam 26 kilograma, reći ću i gde sam se krio“

„Dobro sam, super! Smršao sam 26 kilograma dok se nisam predao“ rekao je danas  Duško Šarić (45), kome se sa bratom Darkom Šarićem (53) sudi za pokušaj diskreditacije svedoka saradnika Nebojše Joksovića Jokse.

Duško Šarić se i danas u sudu pojavio na suđenju u Specijalnom sudu, a u pauzi suđenja nam je raspoloženo obelodanio i gde je sve vreme bio, dok je Specijalni sud tvrdio da je u bekstvu.

– Sve vreme sam bio ovde u Beogradu, niko me nije tražio. Predao sam se jer očekujem fer i pošteno suđenje. Sada sam sa porodicom, ženom i decom. Jemstvo za mene, odnosno kuću vrednu 800.000 evra je založio jedan moj dobar prijatelj – kazao je za Informer Duško Šarić, koji je pušten u kućni pritvor uz nošenje elektronske nanogice.

Inače, Duško Šarić je vidno promenio imidž. Drastično je smrašao i pustio dužu kosu.

Podsetimo, on je bio u bekstvu od 14. aprila 2022. godine kada su uhapšeni pripadnici ove grupe, sve do 4. januara ove godine kada se predao pravosudnim organima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter