Izvor: Kurir.rs
07.04.2023 u 14:22
0

DVE NESREĆE U NIŠU U RAZMAKU OD 5 MINUTA: Automobili udarili dečaka (15) i devojku (18)

Dečak star 15 godina i devojka stara 18 godina, povređeni su su u dva odvojena udesa u Nišu u razmaku od pet minuta.

Oni su prevezeni sanitetima Hitne pomoći u Klinički centar u Nišu gde je u toku njihova dijagnostika i ukazivanje pomoći.

Dečak je povređen u 13.15 časova u niškom naselju Trošarina, na Bulevaru dr Zorana Đinđića, na raskrsnici kod Ćele kule, kada ga je oborilo taksi vozilo. On je prebačen na Kliniku za dečju hirurgiju i ortopediju gde je u toku dijagnostika po trauma protokolu.

STRAVIČNA SCENA U TUTINU: Mladić pucao u tinejdžera (17), metak ga pgodio u glavu!

Devojka rođena 2005.godine, povređena je na Vizantijskom bulevaru u 13.10 časova, kada je na nju naleteo automobil „zastava 10“. Udes se dogodio na mostu preko Gabrovačke reke a za sada nije poznato da li je u pitanju pešački prelaz koji se nalazi na tom mestu.

Kako je rečeno u KC NIŠ, ona je svesna komunikativna i u toku je dijagnostika kako bi se utvrdilo koje povrede je zadobila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter