Izvor: Tanjug
25.05.2023 u 20:15
1

NIJE HTEO DA STANE PA POKOSIO POLICAJCE: Uhapšen diler i vozač „Fijata“

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su V. S. (30) iz okoline ovog grada, jer je, kako se sumnja, vozilom lakše povredio dvojicu policajaca.

Prilikom pretresa kuće u kojoj živi pronađeno je više od 1,9 kilograma amfetamina, 147 tableta ekstazija, revolver, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika, saopšteno je iz Policijske uprave u Boru.

NEVEROVATAN BROJ PREDATOG ORUŽJA: Saopštio ministar Gašić

V. S. se prethodno, kako se sumnja, vozeći „fijat“ oglušio o naređenje policije da se zaustavi, nastavio da vozi i pritom lakše povredio dvojicu policajaca, a zatim i oštetio dva automobila. Osumnjičenom su na teret stavljena krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i sprečavanje ovlašćenog službenog lica u vršenju službene dužnosti. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NIJE HTEO DA STANE PA POKOSIO POLICAJCE: Uhapšen diler i vozač „Fijata“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter