Izvor:
09.12.2016 u 04:52
0

Filmska pljačka u Valjevu: Odneo plen od 4,5 miliona, na vratima banke se sudario sa GRADSKIM FUNKCIONEROM!

Policija i dalje traga za maskiranim lopovom koji je u utorak opljačkao poslovnicu AIK banke u centru Valjeva.

Sa pljačkašem se na vratima banke "sudario" jedan gradski funkcioner koji, iako je video maskiranog i naoružanog muškarca, nije pozvao policiju!

Vešti lopov koji je, kako kažu izvori "Blica", pljačku obavio "profesionalno", pa je ispred banke, koja se nalazi u najstrožijem centru grada, u Karađorđevoj ulici preko puta Osnovnog suda, strpljivo je čekao povoljan trenutak da neko izađe iz nje i ne zatvori automatska vrata, kako bi on ušao.

– Kako je pokazao snimak sa sigurnosne kamere, pljačkaš koji je nosio "fantomkom" i pištolj, za koji se ne zna da li je pravi ili plastični, na ulaznim vratima se praktično "sudara" sa čovekom koji izlazi iz banke. Reč je o pravniku, funkcioneru Gradske uprave koji je po zanimanju pravnik. Tim više je zapanjujuće da je on, iako je bio u oči u oči sa maskiranim čovekom, nije pozvao policiju nego je nastavio svoj put – kažu izvori "Blica".

Kako saznajemo, funkcioner Gradske uprave je danas dao izjavu policiji, objasnivši da je bio u šoku, ali nije umeo da objasni zbog čega, nakon što se udaljio od banke, nije pozvao policiju.

Da bude još interesantnije, druga kamera koja se nalazi u blizini obližnje pošte i "pokriva" taj deo Karađorđeve ulice, a koja je u nadležnosti Gradske uprave, taj dan nije bila u funkciji.

Nakon što je nesmetano ušao u banku pljačkaš je novac zatražio od šalterske službenice i odneo plen težak 4,5 miliona dinara.

Pošto ni radnik obezbeđenja nije pokušao da ga spreči, on je nakon samo nekoliko trenutaka pljačkaškog "blickriga" izleteo iz AIK banke i nestao u nepoznatom pravcu.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter