Izvor:
09.12.2016 u 03:47
0

Strava i užas u Obrenovcu: Mladić ostao BEZ TESTISA, jer ga je IZUJEDAO pas lutalica!

Branko je i dalje hospitalizovan, stanje mu je bolje, postepeno se oporavlja.

Branko Mićić (18) iz Obrenovca izujedan je prošle nedelje na autobuskom stajalištu u Obrenovcu, zbog čega mu je operativno odstranjen i deo testisa.
– Zatekla sam ga kako leži na ulici i prvo sam pomislila da je izboden nožem, tek kad sam mu prišla, rekao mi je da ga je ujeo pas i da se od stravičnog bola ničega se ne seća – ispričala je prestravljena dečakova majka Snežana Mićić.

Branko je posle napada otišao u Univerzitetsku dečju kliniku u Beogradu, gde je nakon obavljenih analiza i ultrazvuka dobio antibiotsku terapiju i poslat je kući. Međutim, prema Snežaninim rečima, njegovo stanje se pogoršavalo i terapija mu nije pomagala.
– On se žalio na jake bolove, terapija mu nije pomagala, otok se uvećao do veličine dinje, govorio je kako mu je neizdrživo bolno – navela je Snežana.

Sutradan su po dolasku na Univerzitetsku dečju kliniku dežurni lekari odlučili da ga hospitalizuju i urade detaljne provere krvne slike i ultrazvučni pregled. Kako se njegovo stanje nije poboljšavalo i nakon primene jače antibiotske terapije, lekari su odlučili da ga operišu. Tek su operacijom utvrdili da je reč o pucanju jednog testisa i početku nekroze tkiva, što je zahtevalo hitnu intervenciju otklanjanja testisa.
– Lekari su nam rekli da zbog prisustva velikog hematoma koji je prikrio povredu nisu uspeli da je uoče na ultrazvuku – kazala je Brankova majka.

Branko je i dalje hospitalizovan, stanje mu je bolje, postepeno se oporavlja.

Kurir
Foto: Twitter/Aktuelno/net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter