Izvor: BSC Happy
27.10.2023 u 07:46
0

IZGOREO AUTOBUS NA BRANKOVOM MOSTU: Čak devet vatrogasaca gasilo požar na autobusu 704, javlja reporter HAPPYBSC (VIDEO, FOTO)

Na Brankovom mostu gori autobus javnog gradskog prevoza. Vatrena stihija se vidi na kilometar daleko, a crni dim kulja do nebesa. Zbog obustave saobraćaja na Brankovom mostu kolaps je i na Gazeli, te je gotovo nemoguće doći do Novog Beograda

Na lice mesta stiglo je čak devet ekipa vatrogasnih vozila autobus je ugljenisan pokazuju slike sa lica mesta našeg reportera. kako sazanjemo u pitanju je linija 704 koja saobraća ka Zemun Polju.

DRAMA U OBRENOVCU: Zoran naoružan otišao kod žene na posao, doveo je kući, pucao u vazduh, pa nastao haos

Iako je požar ugašen, most je i dalje zatvoren za saobraćaj

Gusti dim se video i i sa Kalemegdana. Požar je prijavljen u 7.15 sati, a u gašenju je učesvovalo devet vatrogasaca sa dva vozila.

Reporter portala Happy BSC na licu mesta zatekao je  scenu dogašivanja požara. Više vatrogasaca radilo je na tome da što pre potpuno ugasi vatru, tok se autobus dimio, a krov mu je goreo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter