Izvor: Blic.rs
18.01.2024 u 02:50
0

„GUŠENJE, STEZANJE U GRLU, MUČNINA, GLAVOBOLJA“: Ove simptome su imali otrovani radnici u fabrici u Aleksincu

Osim dve žene koje su u Nišu i jedne u Aleksincu niko nije zadržan„, rekao je direktor opšte bolnice u Aleksincu dr Goran Vidić nakon trovanja skoro 60 radnika u fabrici u Aleksincu.

– Dve žene sa težim simptomima su u UKC Niš a jedna će ostati kod nas. Ljudi koji dolaze u aleksinačku bolnicu, su sa lakšim simptomima. Za sada nemamo da će neko biti hospitalizovan, to ne znamo, ali verujemo da neće jer je već prošlo vreme – rekao je dr Vidić.

POLICIJA PREVOZILA OTROVANE RADNIKE: Pomoć lekara tražilo skoro 60 ljudi

Najveći broj radnika ima lake simptome i nakon pregleda i ukazane pomoći pušteni su kući.

– Radnici su se žalili na kašalj, stezanje u grlu, osećaj gušenja, mučnina, neko je imao glavobolju. To su ti opšti simptomi trovanja. Osim dve žene koje su u Nišu i jedne u Aleksincu niko nije zadržan. Sumnjamo i da će i biti ali ne znamo, možda se neko vrati u toku noći – rekao je direktor opšte bolnice u Aleksincu dr Goran Vidić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter