Izvor: BLIC
10.11.2023 u 13:56
0

HAPŠENJE U LUKSUZNOM RESTORANU Braća Hofman privedena u akciji policije (VIDEO)

U jednom luksuznom restoranu u jednom tržnom centru uhapšeno je pet osoba danas u popodnevnim časovima, među kojima su i braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović.

Kako se vidi na video snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) uhapsili su pet osoba.

OVO JE BILJANA KOJA JE POVREĐENA U ZEMUNU: Otac joj poginuo, kuća cela obrušena nakon eksplozije gasa

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) privode četvoricu muškaraca. Policajci muškarce sa lisicama na rukama izvode iz kafića u poznatom tržnom centru „Galerija“ u Beogradu, a prema nezvaničnim saznanjima, reč je o braći Vidović, Miljanu i Ljubanu.

Hapšenje su izveli SBPOK i UKP po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Podsetimo, braća Hofman su se proteklih dana našli u fokusu javnosti nakon što su objavljeni snimci kako maltretiraju ljude.

Kako se vidi na društvenim mrežama, reč je o četvorici muškaraca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter