Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
21.07.2023 u 10:58
1

POLICIJSKA AKCIJA NA KRUŽNOM TOKU NA NOVOM BEOGRADU: Usledio šok kad su videli šta prevozi!

M. J. (36) je određeno zadržavanje do 48 sati

Crnogorski državljanin M.J. (36) uhapšen je juče na Novom Beogradu, a u njegovom automobilu nađeno je čak 60 kilograma, najverovatnije, marihuane.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu njemu je određeno zadržavanje, a sutra će izneti odbranu.

– Velika akcija policije dogodila se juče na kružnom toku u Dr Ivana Ribara. Nije se opirao hapšenju, ali nije ni želeo da kaže gde je vozio drogu niti gde ju je nabavio – kaže sagovornik blizak istrazi.

HAPŠENJE ZBOG POKUŠAJA IZNUDE: Pretili smrću i tražili 9.000 evra

Nezvanično, crnogorski državljanin bio je jedno izvesno vreme na „radaru“ policije. Marihuna je oduzeta, a tokom istrage utvrdiće se i njeno poreklo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POLICIJSKA AKCIJA NA KRUŽNOM TOKU NA NOVOM BEOGRADU: Usledio šok kad su videli šta prevozi!”

  1. No pa sta ❓zar Vucic kada je otkrivena Ivanjica nije reko da su na zapadu legalizovali marihuanu pa ovo par tona sa Ivanjice nije nikakav problem.Sta ste sad zapeli za nekih sezdeset kila te bezopasne marihuane.A ako U Srbiji nije legalizovana sta cemo sa onima koji su U Srbiji gajili marihuanu na tone,jer kozna koliko zetvi je bilo dok je nisu otkrili.

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter