Izvor:
11.11.2016 u 14:18
0

Horor u Srbiji se ponavlja: Poljoprovrednika iz Svrljiga brutalno mučili do smrti!

Poljoprivrednika Momčila Simonovića (59) iz Galibabinca kod Svrljiga nepoznati razbojnici su brutalno mučili ne bi li doznali gde drži novac a ne isključuje se ni mogućnost da mu je u toku iživljavanja stalo srce.

Uzrok smrti još uvek zvanično nije saopšten jer se čeka nalaz obducenata, ali ovakav zaključak nameće se na osnovu nađenih tragova na licu mesta.

Simonović je, kako je naš list pisao, nađen mrtav 8.novembra u svojoj kući sa vezanim rukama i povezom na ustima.

Na telu nisu uočene vidljivo smrtonosne povrede ili rane, ali nema sumnje da je čovek brutalno mučen. On je davljen ali još nema potvrde da je to direktan uzrok smrti. Moguće je da je doživeo srčani napad usled velikog intenziteta straha i bola koju je trpeo u toku iživljavanja razbojnika, kaže naš izvor.

U Galibabinac, udaljeno svrljiško selo sa 170 stanovnika upućeni su najbolji operativci niške kriminalističke policije koji već drugi dan gotovo neprekidno češljaju mesto zločina i prikupljaju tragove kako bi se razmrsilo klupko monstruoznog zločina.

Komšije kažu da je Simonović bio vredan i radan čovek, koji je živeo skromno i nije birao poslove. Nije pio i pušio pa je, pretpostavljaju, sigurno imao neku deviznu ušteđevinu. Ne veliku, ali očigledno dovoljnu da privuče razbojnike.

To je bio jedan vredan čovek. Nije birao poslove – išao je u nadnicu, radio je poljoprivredu, kopao je čak i grobove. Davno je bio oželjen ali je posle razvoda živeo sam. Imao je lepu kuću, stoku i svoj traktor. U ponedeljak sam video upaljeno svetlo i u prizemlju i na spratu kuće, ali sam mislio da ima goste, kaže komšija Dušan Žikić.

Izvor:Blic
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter