Izvor: KURIR
06.09.2023 u 10:43
0

HOROR U ZAJEČARU! DEČAK OSTAO BEZ NOGE nakon što je njega i druga na MOPEDU KOLIMA POKOSIO PIJANI VOZAČ!

G.M. (38) uhapšen je zbog sumnje da je „golfom“ udario moped na kojem su bila dva dečaka i teško ih povredio. Kako se saznaje, policija je po dolasku na mesto stravične nesreće zatekla uznemirujuću scenu – jedan dečak je ostao bez noge!

Kako se saznaje, sinoć oko 20.20 sati na putu Glogovica – Dubočane na području Zaječara, automobil je udario motocikl na kom su bila dva dečaka koji su 2011. godište.

Na licu mesta zatečeni su povređeni dečaci, kao i deo noge jednog od njih, koji je odvezen sanitetom Hitne pomoći u Urgentni centar zaječarske bolnice.

Uprava saobraćajne policije je organizovala presretače i patrole da raščiste put do Beograda, kako bi teško povređen dečak u pratnji lekarske ekipe što pre stigao do bolnice.

Drugi dečak je zbrinut u Kliničkom centru Niš. Konstatovane su mu teške povrede – prelom obe podlaktice.

Ustanovljeno da je G.M (38), vozeći „golf 2“ udario u motocikl na kom su bili dečaci. On je uhapšen i zadržan, u organizmu je imao 1,94 promila alkohola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter