Izvor: TANJUG
01.03.2024 u 21:38
0

I DALJE SU U BEKSTVU ALI: Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo istragu protiv braće Panić

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv braće Miloša i Uroša Panića zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i organizovali prostituciju, potvrđeno je za Tanjug u tom tužilaštvu.

Ovo tužilaštvo je preuzelo od Trećeg osnovnog javnog tužilštva u Beogradu krivično gonjenje braće za posredovanje u prostituciji.

Sumnja se da su oni, zajedno da drugim osumnjičenima, iskorišćavali jednu ženu i njene teške prilike, tako što su joj podvodili klijente i od naplaćenih usluga uzimali polovinu zarađenog novca.

Treće osnovno javno tužilaštvo protiv njih je 12. februara donelo naredbu o sprovođenju istrage zbog sumnje da su na više lokacija u gradu organizovali prostituciju.

Oni se od tog dana nalaze u bekstvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter