Izvor: tanjug
26.10.2021 u 11:10
0

ISKLJUČEN ZBOG BRZE VOŽNJE: Pijan i drogiran vozio preko 150 km/h

Saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja vozača (19) na Novom Beogradu zbog vožnje neprilagođenom brzinom i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola.

PROČITAJTE JOŠ: JEZIVA PODUDARNOST: U streljani u kojoj se sinoć dogodilo samoubistvo, pre pet godina se desila identična tragedija

Vozač je upravljao automobilom brzinom od 150,3 kilometra na čas, na delu puta gde je ograničenje 100 kilometara na čas, a nakon što se oglušio na znak da se zaustavi, policija ga je zaustavila u Ulici Omladinskih brigada, saopštio je MUP.

PROČITAJTE JOŠ: MILICA ĐURĐEVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ja hoću da lovim takve kao što je Dijana Hrkalović

Kako se navodi, on je upravljao vozilom sa probnom vozačkom dozvolom i pod dejstvom kokaina, dok je alkotestom utvrđeno da je imao 1,39 promila alkohola u organizmu.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, navodi se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter