Izvor:
26.07.2017 u 14:10
0

Ispovest Željka Grujića, žrtve porodičnog nasilja : „MISLIO SAM DA ĆE MOJI PROBLEMI DA SE REŠE RAZVODOM!“

Željko Grujić iz Surčina je svoju tužnu priču podelio sa gledaocima u Jutarnjem programu kod Milomira Marica i Katarine Korše na TV Happy. Grujić je bio u nesrećnom braku gde je psihički i fizički maltretiran. Epilog je da mu je bivša supruga odvela decu i više ih nije video.

Godinama je pokušavao da se izvuče iz braka i kada je napokon uspeo,mukama nije bio kraj.

-Varala me sa svim kolegama. Moju majku je tukla pa posle od nje trazila da joj plaća alimentaciju za decu iako ja plaćam.Deset godina traje godina agonija. Dve godine je samo trajala brakorazvodna parnica. -očajnički prica Grujić.

Nesrećni čovek navodi da ga maltretirala,slala lažne prijave,izmišljala da je ubo šravcigerom. Ono što je nju podstaklo na takvo ponašanje je što Grujić nije hteo da proda kuću i onda kreće pakao.

Zamera i socijalnim radnicima koji nisu bili na njegovoj strani. Najviše ga boli što niko ne veruje da je on žrtva i što su deca pripala njoj. Pre nekoliko godina njegova bivša supruga se udala i odvela decu u Sloveniju. Nemoćan je da bilo šta uradi. Kidnapovala je decu i sada je očajan što ne može da ih vidi. Teško mu je kaže što deca uče drugi jezik i što ne može da im pruži ljubav.

-Vi ne znate koji sam pakao prošao. Jedno vreme sam i pio. Mnogo novca sam izgubio jer me ona stalno nešto tužilla a nisam imao načina da dokažem da sam nevin-na kraju je rekao Grujić koji je dokaz da i muškarci mogu biti žrtve nasilja.

Grujic je inače i estradni umetnik i ono čime može da se pohvali je da je stvorio Baju Malog Knindzu.

Happytv.rs
Foto:Facebook/ Zeljko Gocin Grujic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter