Izvor:
26.07.2017 u 14:16
0

SAČEKUŠA U HERCEG NOVOM : Ubijen otac Duška Roganovića!

Niko Roganović (66) iz Herceg Novog ubijen je tokom noći, u sat i 20 minuta posle ponoći u hercegnovskom naselju Dubrava, u klasičnoj sačekuši, javljaju podgoričke "Vijesti.

Niko Roganović je otac Duška Roganovića koji je u podmetnutoj eksploziji 25. aprila ove godine ostao bez obe noge.

Duško Roganović je prvostepenom presudom osuđen na 12 godina zatvora za ubistvo vođe navijača Delija Marka P. Vesnića iz Beograda i ranjavanje Ivana Markovića u Igalu 2009. godine. Pravosnažnom odlukom Apelacionog suda zatvorska kazna mu je smanjena na osam godina. Roganović je u januaru 2016. godine odslužio kaznu i izašao iz zatvora.

Prema pisanju crnogorskih medija, i ubijeni Niko Roganović je imao veze sa kriminalom. On je, naime devedesetih bio osuđen za šverc 11 tona cigareta.

U policijskim evidencijama, njegov sin Duško Roganović se vodi kao blizak sa članovima ''kavkačkog klana'', koji je u sukobu sa ''škaljarcima''.

IZVOR/informer

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter