Izvor:
21.08.2023 u 13:39
1

„JE L’ IZGORELA VEŠTICA“: Nakon požara u Mileninom stanu na Banovom brdu, stravične poruke ne prestaju (FOTO)

Mileni Popović, državnoj sekretarki u Ministarstvu turizma i omladine, pre nekoliko dana izgoreo je stan na Banovom brdu.

CRNA UDOVICA ĆE UGRISTI NOVU ŽRTVU“: Milena Popović objavila JEZIVE poruke koje dobija nakon što joj je stan izgoreo (FOTO)

– Nemam reči, ovo je katastrofa! Igor i ja smo bili u Novom Sadu, sad sam došla u stan i sve je uništeno! Čekamo policiju pa ćemo da vidimo šta dalje da radimo. Ne znam kako se ovo dogodilo, ne smem da spekulišem – kazala je Milena Popović na dan požara.

Definitivan uzrok požara zasad nije otkriven. Popovićeva je tog dana bila u Novom Sadu, a kada je došla u stan u Beogradu, sve je bilo uništeno.

Ona je ubrzo nakon incidenta pokazala pogrdne komentare koje dobija na mrežama, a sada je objavila i kako se na Tviteru komentariše požar koji se dogodio u njenom stanu.

„Je l veštica izgorela?“ piše u opisu videa koji je objavljen na Tviteru, a Milena Popović je dodala komentar: „A ovako na Tviteru komentarišu požar koji nam se dogodio!“

Komšije Milene Popović su inače ispričale da nisu ni osetile da se nešto dešava, i dodaju da bi pozvali vatrogasce da su znali.

– Nismo ludi, pozvali bismo vatrogasce da smo išta osetili. Ne bismo ugrožavali svoju bezbednost – rekli su oni.

Nakon što je ranije stigla u Beograd i na lice mesta, Milena je rekla da je stan potpuno izgoreo. Niko me nije zvao niti obavestio da se nešto dešava.

– Nemam reči, ovo je katastrofa! Igor i ja smo bili u Novom Sadu, sad sam došla u stan i sve je uništeno! Čekamo policiju pa ćemo da vidimo šta dalje da radimo. Ne znam kako se ovo dogodilo, ne smem da spekulišem – kazala je Milena Popović na dan požara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„JE L’ IZGORELA VEŠTICA“: Nakon požara u Mileninom stanu na Banovom brdu, stravične poruke ne prestaju (FOTO)”

  1. Pa sto ne uhvatite te koji pisu takve komentare , zasto im ne naplatite kaznu , to su uvredljivi komentari koje uglavnom pisu ljubomorne zenske psihopate .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter