Izvor: Telegraf biznis
13.04.2024 u 19:16
2

RUSKINJA STRAŽI STAN U BEOGRADU: Spremna da plati čak 1.500 evra, ali ima jedan uslov

Ruskinja, po imenu Viktorija, i njen suprug u potrazi su za stanom u Beogradu a budžet im je, kako navodi 1.500 evra. Kako je dodala u svojoj objavi, stan im je potreban od maja, a kako rade od kuće, imaju nekoliko zahteva.

Naime, oboje su iz IT struke i rade na daljinu, pa su im stoga potrebne dve odvojene sobe. Zanima ih prvenstveno Vračar, ali su u redu i sledeće, kako navodi Viktorija „centralne“ lokacije: Dorćol, Tašmajdan i Stari grad.

„Oboje imamo 34 godine, radimo u IT-u od kuće i nemamo dece i ljubimaca“, dodaje Viktorija.

Traže da stane bude nov, ili renoviran i da minimum ima 65 kvadrata. Takođe, žele stan koji ima terasu, klimu, sudomašinu…

„Da bude u potpunosti namešten, sa dosta dnevnog svetla, budžet je do 1.500 evra“, zaključuje Viktorija, a ostavila je i fotografije modernih stanova kao primer onoga što traže.

U pitanju su stanovi koje pre možete naći u časopisu, nego u Beogradu, o čemu svedoči i jedan od komentara:

„Ne znam nikoga ko ima ovakav stan u Beogradu“, našalila se jedna osoba.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “RUSKINJA STRAŽI STAN U BEOGRADU: Spremna da plati čak 1.500 evra, ali ima jedan uslov”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter