Izvor: Kurir.rs
06.11.2023 u 23:03
0

JEZIVA DRAMA KOD VLADIMIRACA: Višesatna borba vatrogasaca da dođu do drugog radnika kog je zatrpala zemlja!

U nesreći u mestu Krnule, kod Vladimiraca prilikom iskopavanja ribnjaka na mestu je poginuo G.H. (37) na kojeg se obrušila ogromna količina zemlje. Vatrogasci-spasioci su njegovo beživotno telo iz zemlje koja ga je zatrpala izvukli oko 18 časova, sat vremena nakon nesreće.

– Užasan prizor, ugušio se pod zemljom, lice mu je skroz potamnelo – naveo je svedok.

Poslednje informacije sa lica mesta stigle su pre nepun sat vremena. Naime vatrogasci-spasioci još uvek pokušavaju da dođu do drugog povređenog I.P. (28) koji je zatrpan zemljom, ali je u svesnom stanju i povremeno komunicira sa spasiocima.

Kako se nezvanično saznaje, oni su koristili bager takozvanu kombinirku kada je u jednom momentu zemlja ispod bagera propala i bager je upao u rupu nakon čega je na njega pala velika količina zemlje.

JEDAN RADNIK JE NASTRADAO, DRUGI TEŠKO POVREĐEN: Parališuća nesreća kod Vladimiraca

Pored vatrogasaca u spasavanju nesrećnog čoveka učestvuju i meštani iz sela, a u pripravnosti je i ekipa hitne pomoći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter