Izvor: Kurir
29.03.2024 u 21:10
0

PRETRAGA ZA DANKOM KREĆE U NOVOM PRAVCU: Vatrogasci spremni da pregledaju kanale koji vode do Borskog jezera

U potrazi za Dankom Ilić (2) devojčicom kojoj se svaki trag u utorak u 13 sati u dvorištu pojate u Banjskom polju kod Bora vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Izvor iz istrage kaže da će tokom nastavka potrage možda biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

OGLASIO SE OTAC DANKE ILIĆ! Na Instagramu objavio fotografiju ćerke i POTRESNU PORUKU

Dok traje terenska potraga za devojčicom, Ivana Ilić, majka Danke Ilić (2) saslušavana je u policiji već četiri puta satima iz dva razloga – prvi kako bi se setila svih detalja kobnog dana, a drugi jer je policiji čudno što su deca dovedena na imanje da se prošetaju na kišovit dan.

Majka Danke Ilić, Ivana ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gde se saslušavala na okolnosti nestale ćerke. Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, veštačenje mobilnog telefona Ivane Ilić, pokazalo da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter