Izvor: Kurir
23.04.2024 u 16:23
0

OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE (2) POVUKAO ŠOK POTEZ: Oglasio se njegov advokat – „Tražio je to od TUŽILAŠTVA“

U istrazi ubistva male Danke Ilić, čijeg tela i dalje nema, osumnjičeni pokušavaju da sebi obezbede povoljniji položaj na sve načine. Traže nove branioce, otkazujući punomoćja aktuelnim.

Radoslav Dragijević osumnjičen da je pomagao sinu Dejanu Dragijeviću u skrivanju tela devojčice koju je prethodno njegov sin Dejan ubio sa kolegom iz vodovoda Srđanom Jankovićem, danas je obavestio tužioca da želi da promeni advokata.

– Radoslav Dragijević je tražio da mu tužilaštvo u Zaječaru obezbedi branioca po službenoj dužnosti, tako da mu ja više nisam branilac – rekao je Nebojša Živanović za Republiku.

SRBIN VEHABIJA OSUĐEN ZBOG PLANIRANJA TERORISTIČKIH NAPADA: Pretio i veličao Islamsku državu, a evo za šta je ranije osuđivan!

Radoslav Rade Dragijević se u dosadašnjem toku postupka branio ćutanjem, a njegova supruga Svetlana Dragijević je ranije rekla da već duguje 1.000 evra advokatu Živanoviću za zastupanje supruga.

S tim u vezi moguće je da Dragijevići nemaju novca za advokata, te da je to razlog otkazivanja punomoćja izabranom braniocu.

Podsetimo, majka ubice Svetlana Dragijević pozivana je na ispitivanje u svojstvu svedoka pred Višim javnom tužilaštvom u Zaječaru, gde je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči, s obzirom na to da joj je osumnjičeni Dejan sin, a Radoslav suprug.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter