Izvor: Alo.rs
30.09.2023 u 10:25
0

JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD GORNJE TOPONICE: Morali da seku vozilo da izvuku ČOVEKA

Dve osobe povređene su u teškom udesu koji se dogodio jutros oko 8.20 časova na regionalnom putu Niš - Aleksinac kod Gornje Toponice. Sudarila su se dva automobila marke "folksvagen" niških i aleksinačkih registarskih oznaka a udes se desio ispred krivine na ulazu u Gornju Topionicu iz pravca Aleksinca.

Na lice mesta su odmah pozvani policija Hitna pomoć ali i vatrogasci jer se su jednog od vozača nije moglo prići zbog velikog opterećenja na vozilu.

HOROR KOD VLADIČINOG HANA: Muškarac supruzi prerezao vrat, preminula na licu mesta

– Bilo je jezivo, vozila su se sudarila čeono. Jedan od automobila je potpuno smrskan završio u jarku. Vatrogasci su morali da seku karoseriju da bi izvadili povređenog čoveka – kaže za Blic jedan od vozača koji se usudio zadesio na mestu udesa posle nesreće.

Oba vozača su prevezena u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter