Izvor: Happy BSC POrtal/Alo.rs
05.01.2024 u 11:46
0

JEZIVO ZLOČIN U SELU KOD ČAJETINE: Nož zarila mužu ispod pazuha

Mirjana L. (37) koja je nožem ubila svog muža Ratka L. (48) u čajetinskom selu Jevremovići je u policijskom pritvoru i trebalo bi u toku dana da bude saslušana u tužilaštvu.

Kako saznajemo očekuje se da danas bude završena i obdukcija ubijenog Ratka, koja će dati odgovore na mnoga pitanja.

– Za sada je poznato da je Mirjana svoga surpuganožem ubola ispod levog pazuha. Pretpostavlja se da je oštrica noža pogodila i srce, ali to će se utvrditi obdukcijom. Osumnjičena Mirjana L. se tereti za krivično delo ubistvo – kaže izvor iz istrage i dodaje da se zločin odigrao pred dvoje maloletne dece.

Podsetimo Mirjana je muža ubila juče popodne u porodičnoj kući u Jevremovićima, u kojoj bračni par živi sa svoje petoro dece ali i Ratkovim roditeljima, koji su i pozvali poliicju nakon što im je snaja ubila sina.

OGROMNA ZAPLENA NA GRADIŠCI I PREŠEVU: Na dnu torbe zlatni nakit i satovi, u rancu pločice

Kako smo već izveštavali Ratko je radio u Mačkatu kao veterinar, dok je Mirjana radila na Zlatiboru. Porodica ima velikoi poljoprivredno dobro i nekoliko krava, a komšije kažu da se radi o dobroj i radnoj familiji i ostali su u šoku zbog jezivog zločina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter