Izvor: NOVA
17.06.2024 u 22:33
1

JOŠ JEDAN INCIDENT U ŠKOLI: Pretila direktoru škole, profesorima i psihologu u novosadskoj gimnaziji uhapšena žena

Uhapšena N. Ž. iz Novog Sada zbog pretnji koje je upućivala direktoru gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“, kao i profesoru i psihologu te škole.

„Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, obaveštava javnost da je dana 17.06.2024. godine u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, lišena slobode N.Ž. iz Novog Sada“, naveli su u saopštenju.

„Ona se sumnjiči da je u proteklom vremenskom periodu upućivala pretnje, te uporno preduzimala i druge radnje koje mogu osetno da ugroze lične živote lica prema kojima se te radnje preduzimaju – direktora gimnazije ‘Jovan Jovanović Zmaj’, te dva profesora i psihologa iste škole, čime bi izvršila četiri krivična dela proganjanja“, dodali su u saopštenju.

Imenovanoj je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova, u kom roku će biti saslušana u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, prenosi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JOŠ JEDAN INCIDENT U ŠKOLI: Pretila direktoru škole, profesorima i psihologu u novosadskoj gimnaziji uhapšena žena”

  1. Treba da se napiše pismeno šta ko ima protiv koga i odmah u policiju a policija u tužilaštvo , tužilaštvo ( koje neće da radi) da naloži policiji (koja hoće da radi ) da ispita ceo slučaj i da dostavi ponovo tužilaštvu koja mora da radi bio predmet sitan ili krupan , ne postoje sitni i krupni premeti , tužilaštvo mora da radi . Rok za to mora biti najkraći mogući . Ako se to ne zna kako se radi dajte da to vodi onaj koji drži parking servise i parkinge , on će znati .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter