Izvor: KURIR
18.06.2024 u 07:28
1

„NENAD JE SVOM UBICI DAO KROV NAD GLAVOM!“ Prijatelj ubijenog u Nemačkoj OTKRIO stravične detalje zločina „I ON JE BIO U STANU…“

Ovim potresnim rečima za Kurir priča Safet K. prijatelj Nenada Zečevića iz Tutina, koji je brutalno ubijen u četvrtak u stanu u Bremenu u Nemačkoj. Da podsetimo, za jezivi zločin osumnjičen je Adnan H. državljanin Bosne i Hercegovine koji ga je, kako se sumnja, nakon svađe, pretukao, a posle nekoliko sati zaklao, dok je njegovo telo iskasapio na komade. Osumnjičeni je uhapšen nekoliko sati nakon prijave ubistva.

– Kada su mi to jutro javili šta se dogodilo i da našeg Neše više nema, ja sam se zbunio. Šokirao sam se, to je bio veliki udarac za mene, ali i za sve nas koji smo ga poznavali, imali čast da se družimo sa njim – kaže u jednom dahu neutešni čovek i dodaje:

– Ceo Tutin i svi Tutinci zavijeni su u crno! Naš Neša je bio poseban čovek, divno biće, jedna nevina duša koja je nepravedno završila svoj život n tako svirep način.

Kako nam je dalje objasnio naš sagovornik, detalji zločina su jezivi.

– Nenad je svom ubici dao krov nad glavom. Taj Adnan H. je izbačen iz prethodnog stana u kom je boravio, a Nenad se sažalio na njega i pozvao ga da dođe da živi kod njega gde je on već prethodno bio sa jednim rumunskim državljaninom. Takav je bio Nenad, eto pomogao je čoveku koji ga je ubio i unakazio – kaže Safet K. za Kurir i objašnjava:

– Živeli su zajedno od skoro, šta se tačno dogodilo tog dana niko od nas ne zna. Jako bi voleli da znamo koji je razlog i motiv ubistva, jer je Nenad bio čovek koji je sa svima mogao da razgovara, sa svima da deli i zato su ga svi voleli.

Naš sagovornik je potom dodao, da je rumunski državljanin koji je živeo sa žrtvom i osumnjičenim bio u trenutku svađe u stanu.

JOŠ JEDAN INCIDENT U ŠKOLI: Pretila direktoru škole, profesorima i psihologu u novosadskoj gimnaziji uhapšena žena

 

Kako smo mi čuli, Rumun je tog dana bio u stanu kada je došlo do svađe i tuče Nenada i ubice. Navodno, tada ga je osumnjičeni isterao iz stana i rumunski državljanin je prespavao u kolima to veče. Za to vreme ubica je nakon tuče, zaklao Nenada, a potom ga izmasakrirao – kaže on i dodaje:

– Rumunski državljanin je ujutru došao do stana kako bi krenuli na posao i tada mu je Adnan H. rekao: „Ja sam ubio Nešu!“, a potom pobegao.

Nemački istražitelji rade na jezivom zločinu, a sumnja se da je ubica ostao celu noć pored unakaženog tela. Naš sagovornik nam je potom rekao da je rumunski državljanin otišao na posao.

– Rumun je otišao na posao i kada ga je gazda pitao gde je Nenad, on mu je rekao „da ga je Adnan H. ubio, a potom pobegao“. Čovek se izbezumio i otišao do stana i pozvao policiju. Zatekli su stravičan prizor – kaže Safet K. i dodaje da osumnjičeni nađen nekoliko sati kasnije u blizini.

– Ubica je lociran, a krio se u blizini stana gde živi njegov otac. Policija je bila i kod oca ubice, ali on navodno nije ništa znao o tome. Smatram da ubica našeg Neše mora da dobije veliku kaznu i da ovakav zločin ne smemo da zaboravimo, kao ni našeg Nenada. Toliko sam bio potresen i šokiran da je ubijen da sam rekao da ubicu treba likvidirati. Dva dana nisam išao na posao, iako imam i firmu i radnike, nisam mogao da ustanem iz kreveta, nisam imao snage.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„NENAD JE SVOM UBICI DAO KROV NAD GLAVOM!“ Prijatelj ubijenog u Nemačkoj OTKRIO stravične detalje zločina „I ON JE BIO U STANU…“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter