Izvor: happbsc
28.02.2024 u 22:56
0

JOŠ UVEK NEMA PRESUDE ZA SMRT LUKE JOVIĆA: Na njegov rođendan sestra se potresnim rečima obratila javnosti

Tinejdžer Luka Jovović (15) iz Ratkova kod Odžaka koji je poginuo  kada se motorom zakucao u automobil kojim je upravljala devojka (23) podlegao je povredama nakon devet dana koje je proveo u komi.

Saobraćajna nesreća dogodila se 30. aprila 2022 godine oko 21.30, na putu za Novi Sad, na izlazu iz sela. Kako je objasnila Lukina sestra Dijana Jovović, on se tom trasom kretao brzinom od 51 kilometar na čas, a kada je uočio „golf“ kojim je upravljala devojka počeo je da koči i svoju brzinu je smanji na 31 kilometar na čas.

Na dan kada je Luka trebao da napuni 17 godina ponovo se oglasila njegova sestra i iznela nove detaje o smrti mladića u Ratkovu.

@luka_jovovic3Ko ste vi da nam gazite i ubijate decu? Ko ste vi da nam sudite?

♬ original sound – Fondacija Luka Jovović

Kako je navela sestra poginulog, prema istrazi, utvrđeno je da njen brat nije imao gde da skrene kada je „golf“ naglo skrenuo i presekao mu put, pa se direktno zakucao u njega.

– Od siline udarca on se zakucao u kola i odleteo preko krova nekih 10 metara i to na drugu stranu kolovoza. Pao je u šiblje i tu ležao nepomično nekih desetak minuta dok komšije nisu izašle napolje, a devojka je pobegla u kuću – navela je Dijana i dodala da je devojka nekoliko puta odlagala svoje saslušanje u policiji.

odaje da je njen brat imao brojne povrede na telu i da je iako su gajili svaku nadu u startu bilo jasno da su šanse da preživi zaista minimalne.

– Luku ne možemo da vratimo, ali od pravde ne odustajemo, naša porodica se već 22 meseca bori za pravdu da lukina smrt ne bude još jedna smrt u nizu navela je Dijana na svom tik tok nalogu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter