Izvor: kurir
28.02.2024 u 22:42
0

POLICIJA ISPITALA MUŽA: Misterija nestanka majke dvoje dece

Prijatelji i rođaci Saške Jovanović (29) iz Čekmina, koja je nestala uponedeljak ujutru, sutra organizuju potragu za ovom majkom dvoje dece.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, sa potragom će se krenuti u 10 časova sa fudbalskog terena u ovom selu nadomak Leskovca.

“Molio bih sve dobre ljude koji su u mogućnosti da pomognu. Svaka je pomoć dobrodošla”, napisao je Saškin brat na društvenim mrežama.

policija je tokom celog dana pretraživala okolni teren, ali bezuspešno.

Takođe nezvanično saznajemo da je u Policijskoj upravi Leskovac saslušan suprug nestale, kao i još jedan mladić, nakon što su nadležni izvršili uvid u njene telefonske prepiske.

Podsetimo, Saška Jovanović (29) je nestala u ponedeljak ujutru kad je navodno krenula na posao i od tada joj se gubi svaki trag.

U fabric “Jura”, gde Saška radi, šokirani su njenim nestankom.

“Uvek je pričala kako voli svoju porodicu. Ima skladan brak i svi smo iznenađeni. Brine nas zapravo to što ona uopšte nije viđena tog jutra da je ušla u autobus koji prevozi radnike do fabrike”, komentariše njena koleginica koja je takođe iz istog sela.

Ono što se za sada zna je da je Saška ostavila telefon kod kuće i da je zato sa njom nemoguće komunicirati.

Saška je majka dvoje maloletne dece.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter