Izvor:
07.12.2016 u 04:06
0

Kobna svađa u centru grada: Pretukao ga NASMRT zbog SVAĐE OKO PSA!

Radoš K. (29) uhapšen je zbog sumnje da je u centru Uba nasmrt pretukao Slobodana U. (52).

Napad koji se dogodio 30. novembra u Prvomajskoj ulici, u centru Uba, snimile su sigurnosne kamere s obližnje menjačnice.

Pas napao Slobodana

Kako saznajemo, do incidenta je došlo kad je Radoš, dok je šetao svog psa, došao u verbalni sukob sa Slobodanom, koji je izlazio iz obližnje kafane.
– Njegov pas napao je Slobodana, koji mu je zbog toga uputio nekoliko pogrdnih reči. Dvojica muškaraca ušla su u raspravu, a u jednom trenutku stariji muškarac je povukao za ruku Radoša, nakon čega mu je mladić zadao udarac pesnicom u glavu. Stariji muškarac je nakon toga pao i udario glavom o pločnik, a mladić je nastavio da ga šutira nogom dok je ležao u krvi. Posle nekoliko trenutaka, mladić je pobegao – navode izvori bliski istrazi.

Sklon nasilju

– Taj mladić, koliko znam, nije osuđivan, ali je problematičan, sklon je svađama i nasilničkom ponašanju, a priča se da je jedno vreme bio i telohranitelj bivšeg predsednika Uba – ispričao je jedan meštanin Uba, koji je želeo da ostane anoniman.

Radošu K. određen je pritvor do 30 dana, a on se sumnjiči za ubistvo svog sugrađanina.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter