Izvor:
07.12.2016 u 04:46
0

Vlasnik FK Sinđelić pet puta izboden: Uhapšeno četvoro, među njima i jedna devojka!

Za četvoro uhapšenih, koji su, kako se sumnja, učestvovali u tuči u Ulici vojvode Stepe, u kojoj je pet puta nožem uboden Velimir Jovović Velja (50), jedan od vlasnika Fudbalskog kluba Sinđelić, određen je pritvor od mesec dana zbog pokušaja ubistva u saizvršilaštvu.

O ovom napadu Kurir je već pisao, a među uhapšenima koji će 30 dana provesti iza rešetaka su M. V. (45), D. V. (39), N. P. (32) i devojka M. R. (27). Kako smo ranije objavili, u noći između petka i subote ispred kafića „Orlovi“ u Ulici Vojislava Ilića teško je povređen Velimir Jovović Velja, koji je te večeri slavio 50. rođendan.

Napad se dogodio kada je M. V. sa svojom grupom došao na privatnu zabavu. Najpre je osoblje kafića zamolilo M. V. i njegovu ekipu da napuste kafić, ali su oni to odbili. Pale su teške reči između M. V. i Jovovića, a potom i do opšte tuče.
– Svađa je ubrzo prerasla u tuču. U jednom trenutku Jovović je bio obliven krvlju. Naime, još uvek se ne zna ko je od napadača ubo Jovovića u stomak. On je prebačen u Urgentni centar sa pet ubodnih rana u stomaku. Policija je iste večeri uhapsila četvoro osumnjičenih i njima je juče određen pritvor u trajanju od 30 dana kako ne bi uticali na svedoke – objasnio je izvor Kurira blizak istrazi. b

Kurir
Foto: masasieharare.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter