Izvor: Blic.rs
19.06.2020 u 17:43
0

KRAJ drame u Zrenjaninu! Izvučeno TELO iz Begeja, nastradao američki državljanin!

Pripadnici Žandamerije i radnika vatrogasno spasilačke brigade Zrenjanin iz reke Begej izvukli su beživotno telo muškarca koji se sinoć utopio iz do sada nepoznatih razloga i pod neutvrdenim okolnostima.

Kako je potvrdeno u zrenjaninskoj policiji, nestanak muškarca za kojeg se sumnja da je američki državljanin prijavljen je sinoć oko 21.30 casova.

OVO MORATE ZNATI

SRĐAN UZVRAĆA UDARAC: Amerikanac udario po Đokovićevom ocu i optužio ga da ima problem

SRPSKA SE*S BOMBA Pogledajte misicu šta radi sa nogama u kuhinji! (VIDEO)

Ovo su 5 najnepristojnijih znakova horoskopa!

– U toku je intenzivna potraga za muškarcem za koga postoje indicije da je upao u Begej u blizini parkinga „Prevlaka“ u centru Zrenjanina. Za sada nije poznat identitet nestalog niti okolnosti pod kojima se desio ovaj nesrećni slucaj, a istraga je u toku – kazali su  u Zrenjaninskoj policiji.

Telo pronađeno između Muzlje i Ečke, a potraga je bila otežana zbog zamućenosti i povišenog nivoa reke.

Telo će biti poslato na obdukciju u Novi Sad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter