Izvor: telegraf.rs
22.11.2023 u 15:24
0

LAŽNA TABLICA KAO KAMUFLAŽA: Provalili u kuću, pa ukrali zlato i pare u Rumi

G. U. (30) i D. J. (20) iz Rume uhapšeni su zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili tešku krađu i da su falsifikovali isprave.

Kako se sumnja, oni su provalili u jednu kuću u Rumi i ukrali zlatni nakit i veću količinu novca i pobegli, ali ih je policija ubrzo pronašla.

Sumnja se i da su se do ove kuće dovezli automobilom sa lažnim registarskim tablicama koji je nađen u neposrednoj blizini.

EPILOG BRUTALNOG UBISTVA U SMEDEREVU: Osumnjičene zadržane u pritvoru

Takođe, policija je pronašla ukradeni nakit i jedan deo novca koji će biti vraćeni vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Rumi, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter