Izvor: Kurir
13.08.2023 u 13:16
0

„NAĆI ĆEMO SE U SLEDEĆEM ŽIVOTU OPET“: MLADIĆ (22) PUCAO SEBI pred SVOJOM DEVOJKOM nakon BURNE SVAĐE

M.S. (22) koji je pucao sebi u glavu u utorak stanu u Borči, preminuo je od posledica zadobijenih povreda u Urgentnom centru dva dana kasnije. On je oroz povukao pred svojom devojkom u čijem su stanu bili, a njegova porodica, prijatelji i saigrači oprostili su se od njega na najemotivniji način.

– Sa velikom tugom i bolom obaveštavamo da je preminuo sin, brat, bratanac, unuk… – napisala je u oproštaju njegova porodica koja je istakla i da će sahrana biti obavljena sutra na groblju Lešće.

„OVAKO ĆU JA SVE TVOJE ZAKOVATI!“: Jezive pretnje i nagoveštaj KRVNE OSVETE Miloša Martinovića kome je ubijena porodica na Cetinju

M.S. je, inače, bio reprezentativac u ragbiju, a njegov klub, kao i ragbi liga, ostavili su oproštajnu poruku za njega.

– Sa velikim žaljenjem obaveštavamo da nas je danas napustio naš igrač i reprezentativac. On je za Partizan 1953 odigrao 40 utakmica i bio jedan od glavnih aduta našeg kluba koji je kroz mlađe kategorije došao do seniorskog tima i postao standardni prvotimac – napisali su iz ovog ragbi kluba i dodali:

– Ovim putem svi igrači i uprava kluba izjavljuju saučešće porodici i prijateljima. Počivaj u miru brate naš dobri.

„KAO ŠTO JEVREJU MOGU OSETITI NACISTIČKU KRV, ISTO TAKO SRBI MOGU OSETITI HRVATSKU“: ZBOG ove IZJAVE BOB DILAN umalo nije ZAVRŠIO na ROBIJI, nije hteo da se IZVINI, čak je ODBIO i JOSIPOVIĆA (VIDEO)

Isto je uradila i ragbi liga.

– Tužan dan za Ragbi ligu, mlada srpska zvezda u nastajanju je nažalost preminuo. Prethodnog leta je pomogao Srbiji da stekne promociju u Evropsku A ligu i mnogo sezona uživao sa svojim matičnim klubom Partizan gde je kroz njihovu akademiju izleteo na scenu, mislima smo uz njegovu porodicu – napisali su.

Devojka koja je u kobnom trenutku bila sa njim je u petak na društvenoj mreži objavila video snimak na kom su njih dvoje uz poruku:“Volim te najbezuslovnije do kraja ovog života, a u sledećem ćemo se opet naći“.

Podsetimo, mladić je nakon svađe sa devojkom pucao sebi u glavu. On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, a komšije su za Kurir tada rekle da su scene posle pucnjave bile strašne.

– Izašla sam iz stana kad sam čula pucanj, odmah sam znala da se nešto užasno desilo i da nije dečija igra. Kad mi je komšije rekao koji stan, odmah sam znala i ko je, samo sam molila boga da ona divna devojka dobro – rekla nam je tada komšinica.

Nakon što su se posvađali, mladić je uzeo pištolj i pucao sebi u glavu.

– Kad sam izašla videla sam krv ispred vrana na sekund, jer nam nije bilo dozvoljeno da priđemo, valjda kako su ga iznosili. Jeste bio problematičan i galamio, čula sam ga i tog dana, ali to su deca. Niko ovako ne bi trebalo da završi – rekla nam je tada naša sagovornica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter