Izvor: kurir
25.01.2024 u 20:36
0

MONSTRUM PIPKAO SESTRIČINU PO INTIMNIM DELOVIMA: Osuđivan 11 puta, užas u Beogradu!

I. A. (30) iz Beograda uhapšen je danas zbog sumnje da je pipao po intimnim delovima tela svoju sestričinu.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo policijskim službenicima iz stanice Novi Beograd da zadrže osumnjičenog.

Njemu se stavlja na teret da je svoju sestričinu Dž. M. (16), sa kojom je nekoliko godina bio u vezi, bez njenog pristanka pipao po intimnim delovima tela i pocepao joj majicu.

MUŠKARAC POKUŠAVA DA UĐE U OTKLJUČANE STANOVE: U Novom Sadu, sa kapuljačom i maskom, ide od vrata do vrata

 

Osumnjičeni je bio u alkoholisanom stanju, a prilikom iznošenja odbrane je negirao izvršenje krivičnog dela.

Imajući u vidu da se radi o licu koje nema prijavljeno prebivalište i koje je 11 puta pravnosnažno osuđeno, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem sudu u Beogradu predlog da se osumnjičenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter