Izvor: Alo
05.12.2023 u 08:53
0

MUŠKARAC OSTAO NA MESTU MRTAV: Stravičan sudar kod Surčina

I.M. je uhapšen, a onda mu je određen pritvor zbog saobraćajne nesreće koja se juče dogodila , a u kojoj je jedna osoba poginula.U sudaru dva kombija u Boljevcima smrtno je stradao P.Z. (26), dok su teško povređeni P.D. i osumnjičeni I.M. I.M. se tereti za krivično delo „teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja“.

On je, upravljajući kombijem iz smera Surčina u pravcu Obrenovca krenuo u preticanje, prešlo na levu stranu kolovoza, te je tom prilikom desnom ugaonom bočnom stranom vozila udario u prednju desnu stranu kombija kojim je upravljao D.P., a koje se kretalo iz pravca Obrenovca u pravcu Surčina.

Uviđaj na licu mesta obavio je javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa službenim licima Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije, a zbog vršenje uviđaja na izuzetno prometnoj saobraćajnici došlo je do privremene obustave saobraćaja u vremenskom periodu od 12,45 časova do 17.00.

Osumnjičeni će, u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, biti saslušan u sredu.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter