Izvor: Alo
05.12.2023 u 09:50
0

POŽAR U STAMBENOJ ZGRADI U ČAČKU: Lekari se bore za život dve žene

Tokom jutarnjih sati u jednoj od stambenih zgrada u strogom centru Čačka došlo je do požara. Na lice mesta odmah su stigle vatrogasne ekipe koje pokušavaju da lokalizuju vatru.

Prema prvim nezvaničnim informacijama sa terena u ovo požaru povređene su dve osobe. One su vozilom Hitne pomoći prebačene u zdravstvenu ustanovu. Tačan uzrok požara još uvek nije poznat.

U požaru koji se dogodio u jutarnjim satima u centru Čačka, teško su povređene dve žene, saopštili su iz opšte bolnice u Čačku. Vatra je izbila u stambenom objektu u Trnavskoj ulici a lekari se bore za njihov život.

– U Urgentno-prijemnu službu primljene su dve ženske osobe u teškom opštem stanju. Pacijentkinje su smeštene u jedinicu intenzivne nege – izjavila je dr Marija Stranjanac, PR čačanske bolnice.

Za sada nije poznato šta je uzrok požara.

S.P.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter