Izvor: Alo
05.12.2023 u 10:52
0

PREMINULA ŽENA OD POSLEDICA POŽARA U ČAČKU: Lekari se bore za živote još dvoje ljudi

Za sada nije poznato šta je uzrok požara

U Urgentnu službu čačanske bolnice dovezena je još jedna žena iz požara koji se jutros dogodio u centru Čačka, kako su saopštili iz bolnice, ona je preminula.

Iz istog požara su dovedene još dve žene kojima se lekari još uvek bore za život saopštili su iz opšte bolnice u Čačku. Vatra je izbila u stambenom objektu u Trnavskoj ulici.

– U Urgentno-prijemnu službu primljene su dve ženske osobe u teškom opštem stanju, a treća koja je dovezena naknadno je preminula.  Povređene pacijentkinje su smeštene u jedinicu intenzivne nege – izjavila je dr Marija Stranjanac, PR čačanske bolnice.

Za sada nije poznato šta je uzrok požara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter