Izvor: Kurir.rs
09.08.2022 u 22:49
0

NAKON ŠTO JE KOMŠIJA (39) POKUŠAO DA SILUJE BAKU (82): „Njegova majka je kukala da ga ne vode jer je na uslovnoj kazni!“

Muškarac G. P. (39) uhapšen je u selu u okolini Loznice zbog sumnje da je upao u kuću svoje komšinice (82), pretukao je i pokušao da je siluje.

JEZIVO! SILOVAO TRI UNUKE NAOČIGLED BAKE: Nesrećna žena dobila infarkt od šoka i preminula

Jezivo zlostavljanje dogodilo se u noći između nedelje i ponedeljka.

– G. P. je upao u kuću bake, koja je živela sama, i nasrnuo na nju. Pokušao je da je siluje, a pošto se ona otimala i branila, krenuo je da je sve jače udara. Na kraju je odustao i pobegao, a baki je glavu navodno sačuvala metla koju je dohvatila i udarila ga – priča izvor iz istrage:

Priveden blizu kuće

– Nesrećna starica pronađena je u kući sa ozbiljnim povredama i prevezena je u lozničku bolnicu, a policija je veoma brzo uhapsila G. P. On je navodno priveden u blizini bakine kuće i bio je obliven staričinom krvlju pošto se ona junački borila s njim – rekao je. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Meštani sela kod Loznice u kome se slučaj dogodio objašnjavaju da se za identitet napadača saznalo kada je staričin rođak, koji živi pored nje, pregledao video-snimke sa nadzornih kamera i prepoznao G. P.

– Sreća u nesreći je što bakin rođak ima video-nadzor, jer gaji ovce, koje inače starica i čuva. On je, nakon što je baka nađena, premotavao snimke i video napadača kako ulazi u kuću. Frapirali su se kada su videli da je on, jer niko nije mogao da veruje da je tako unakazio staricu – priča komšija i nastavlja:

– Baka živi sama, i on je to dobro znao. Poznaju se jer žive u neposrednoj blizini, štaviše kuće su im na razdaljini od 800 metara. Baka prima penziju, koja je oko 15.000 dinara, nije imućna, ali sumnjamo da ju je napao jer je hteo i to malo para da joj ukrade – objašnjava sagovornik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter