Izvor: Happy BSC
30.08.2022 u 08:42
0

NAMAMILA DEVOJČICU KAKO BI JE SILOVAO NJEN DEČKO: Nakon što je završio sa njom, BACIO JE KROZ PROZOR!

Andrej Komaricki (46), suočava se sa optužbama za silovanje i pokušaj ubistva zbog svog učešća u zaveri nakon što je optužen da je izbacio devojčicu kroz prozor na drugom spratu u pokušaju da je ubije.

Njegova devojka Veronika Homčuk (28) optužena je da je kidnapovala dete tako što je pod lažnim izgovorom namamila u njen stan, gde se navodno dogodio brutalni napad, prenosi Dejli Mejl.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dete se bori za život nakon što je prebačeno u bolnicu u „teškom stanju“, navode lokalni izveštaji na udaljenim ruskim Kurilskim ostrvima severno od Japana.

DETALJI MONSTRUOZNOG SLUČAJA: GRUPNO SILOVANJE DEVOJČICE (11) U PRIŠTINI!

– Zaista je teško naći reči za ono što se dogodilo – piše Komsomolskaja Pravda.

Couple ‘who kidnapped seven-year-old girl to rape before throwing her from second-floor window in bid to kill her’ are arrested on Russian island
via https://t.co/xJz3oVK9fD https://t.co/QxDoEnqIWs

— News Wagg (@fmdiscr) August 29, 2022

– Veronika je, prema našim izvorima, izabrala žrtvu na igralištu za perverznjaka. Kada se završilo, životinja od čoveka je bacila dete kroz prozor – dodaje taj list.

Izvori za sprovođenje zakona takođe su rekli za medije da je muškarac ranije bio u zatvoru zbog silovanja.

Skoro 20 godina razlike između muškarca i žene, kada je Veronika rođena, Andrej je već bio u zatvoru zbog silovanja.

– Čovek je „mahao i smeškao se“ dok je bio provođen. Incident je užasnuo meštane u Kurilsku, gradu od 1.000 ljudi u kome se ‘“svi poznaju“, navodi se u izveštaju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter