Izvor: alo
05.02.2024 u 19:22
0

NAŠAO OCA U LOKVI KRVI: Sin zatekao preklanog Dušimira

I.P. zatekao je svog oca u lokvi krvi, a za brutalno ubistvo je najpre on bio priveden

Sin stradalog Dušimira P. pušten na slobodu, a uhapšen je Mustafa D. (29) komšija koji je zbog koristublja izvršio brutalno ubistvo.

Patrola koja je prva stigla na lice mesta zatekla je I.P koji je prijavio slučaj, kao i Dušimira P. koji je ležao u lokvi krvi.

Hitna pomoć je dolaskom na lice mesta mogla samo da konstatuje smrt. Policija je nakon sprovedene istrage prvo sumnjičila sina I.P. zbog navodnih loših odnosa sa ocem i zbog činjenice da je telo navodno pomerano.

On je uhapšen i određeno mu je zadržavanje. Kasnijom istragom utvrđeno je da je za ubistvo osumnjičen Mustafa D.(29) inače komšija ubijenog, a da bi motiv mogao biti koristoljublje.

On je odmah uhapšen i određeno mu je zadržavanje, a sin je pušten na slobodu kada je utvrđeno da nije kriv za ubistvo oca.

Inače na telu Dušimira P. zatečene su brojne ubodne rane u predelu vrata.

Sin je navodno policiji izjavio da je oko 22 časa otišao na sprat da spava kada je došao kući, a tada je i poslednji put video oca. Kada je oko 4 sata ujutru sišao sa sprata zatekao je jeziv prizor, a prvo je pomislio da je otac pao i udario glavom od pod, što je i rekao policiji u pozivu.

 Motiv ovog svirepog ubistva moglo bi biti koristoljublje, a kod osumnjičenog su nakon hapšenja pronađene sve otuđene stvari.

„Efikasnim operativnim radom, policija je, u subotu, identifikovala i pronašla osumnjičenog, kao i novac koji je, kako se, sumnja, oduzeo žrtvi“, stoji u saopštenju PU Novi Sad

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter