Izvor: Kurir
24.04.2024 u 22:08
0

NASTRADAO PEŠAK KOD STARE PAZOVE: Tragedija na pruzi Novi Sad-Beograd

Prilikom kretanja voza iz Novog Sada za Beograd, danas, u 19.17, došlo je do nesreće.

Putnički voz koji je saobraćao iz Novog Sada za Beograd, na levom novosadskom koloseku deonice Stara Pazova – Inđija, naleteo je na NN lice, koje je tom prilikom usmrćeno.

Obavešteni su predstavnici MUP-a i Hitna pomoć.

Železnički saobraćaj između Beograda i Novog Sada trenutno se zbog ove nesreće odvija samo po jednom, desnom novosadskom koloseku, ali se ne očekuju veći poremećaji u kretanju vozova između Beograda i Novog Sada.

Upucan muškarac u parku u Beogradu: Krvav došao u bolnicu, policija traga za napadačima

Osoba koja je nastradala nalazila se na otvorenoj pruzi, gde je to zabranjeno i opasno po zivot.

Infrastruktura Železnice Srbije još jednom apeluje i upozorava da se na pruzi poštuju signalizacija i znaci upozorenja i da se pruga ne prelazi na mestima gde je to zabranjeno, jer se samo tako mogu sačuvati ljudski životi i sprečiti nesreće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter