Izvor: novosti.rs/BSC Happy
05.12.2023 u 18:45
0

„NE ZNAMO BOMBAŠE“: Saslušana Kosmajčeva deca

Ćerka i sin pokojnog Dragoslava Kosmajca, na čije su kuće na Zvezdari, u novembru, bačene bombe, saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama Lazar Kosmajac i Milica Zafirović Kosmajac pridružili su se VJT u gonjenju dvoje osumnjičenih za ovo krivično delo, bračnog para Dušana K. i Džesike, inače australijske državljanke.

PAVAO UZBUĐEN: Izgubiću kontrolu, PIPNUĆU TE DOLE! Takmičar poručio: KOSMAJAC ĆE TE TUĆI S KLAVIJATUROM!

Kosmajčevi naslednici su zatražili i nadoknadu štete, čiji će iznos kasnije dostaviti. Navodno, ćerka i sin kontroverznog biznismena, izjavili su da ne poznaju okrivljeni bračni par.

Inače, Dušan K. i njegova supruga sumnjiče se da su dogovarali, planirali i organizovali ubistva Lazara i Milice Kosmajac iz bezobzirne osvete. Na teret im je stavljeno da su 7. i 15. novembra u dvorišta njihovih kuća na Zvezdari pokušali da aktiviraju tri bombe. Dve, srećom, nisu eksplodirale, dok je treća načinila manju materijalnu štetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter